Моторния спорт е среда в която решенията трябва да се взимат за части от секундата, това го прави изключително натоварен със супер високо ниво на стрес. Също така го прави отлична среда за симулиране на ситуации в които да се тества силата, сплотенноста на екипа и издържливостта на членовете му. Един състезателен уикенд може да покаже на яве слабостти които са се крили години наред, а поуките от него да променят траекторията на развитие на всяка организация.
Вашите служители ще трябва бързо да се научат да управляват и да сглобяват както моделите, така и да формират/ръководят екипи с които да участват в състезанията между тях самите.

Състезателната среда предлага високо напрежение, но в комбинация с добро настроение. Конкурентния дух бързо отстъпва място на това което ни обединява и след края на деня всички сядаме сплотени на една маса за да обсъдим най-ярките моменти от състезанието.

Ние може да направим вашето тим билдинг събитие много вълнуващо, разтоварващо, запомнящо се, но в същото време много поучително и градивно за всички участници. 

За повече информация, Дамян Петров: 0889323015

https://www.facebook.com/AutoModelSportsBulgaria/posts/1754793114696395

Благодарим че бяхме част от това събитие…!!!! Специални Благодарности на водещия – Atlantas Markov

Posted by BF Auto Model Sports on Friday, October 16, 2020